Fay gaat romantisch op date met Chipp

Fay gaat romantisch op date met Chipp

Demi en Fay gaan vandaag daten met nieuweling Chipp. De voorbereidingen zijn getroffen en Fay is de eerste die op date gaat. Ze heeft haar mooiste outfit aan gedaan en heeft samen met Romy buiten op het weiland een kleedje neergelegd. Uiteraard ontbreken de rozenblaadjes en een mandje met lekkers ook niet. Niet veel later begint de date. Hand in hand lopen Chipp en Fay richting de romantische plek. Onderweg vertelt Fay dat er een picknick op chipp staat te wachten. Wat gruwelijk, lekker bezig Fay reageert hij vrolijk. De date begint gezellig met een glaasje bubbels waarna de twee over van alles en nog wat kletsen. Ik vind het toch wel een beetje akward merkt Fay dan op. Volgens Chipp is dat niet nodig. Dit heeft nog nooit iemand voor mij gedaan voegt hij eraan toe. Na een tijdje komt de verassing van Fay tevoorschijn. René komt verkleed als boze jungle vader vertellen dat Chipp voorzichtig moet zijn met zijn meisje. Chipp kan hierom lachen waarna de date nog lang niet is afgelopen. Straks komen we terug met een verslag over Demi die gaat daten met Chipp. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:27

    Weer een dag niets gedaab dan alleen aan je zelf zitten sleutelen Romy helpt ook natuurlijk en nog meer bewoners.Weer geen geld verdiend alleen weer extra uitgegeven o a bubbels wat een kleuterklas

  2. yasmine at 17:21

    Hhhh ik ga ook naar Utopia. Gratis hotel, gratis reclame en je komt rijker naar buiten dan je naar binnen gaat. Vindt het wel een beetje raar dat de tweeling met dezelfde jongen date. Ik weet niet een beetje freaky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *