Demi gaat op date met Chipp in de “bistro”

Demi gaat op date met Chipp in de “bistro”

Vanmiddag ging Fay op date met Chipp. Als die date erop zit duurt het niet lang voordat Demi met de nieuweling op date mag. En ook dit keer staat er eten op het programma, geen picknick maar een diner in het kippenhok dat omgetoverd is tot kroeg. Vlak voor de date raakte Fay nog behoorlijk in de stress, dit omdat ze Chipp graag wil verrassen met een muzikaal optreden. Dit plan leek mislukken toen niemand van de muzikale bewoners haar leek te willen helpen. Maar gelukkig heeft Jacco toch besloten de twee te trakteren op een liefdevol optreden. Karin en René hebben alle voorbereidingen getroffen en de “bistro” is romantisch aangekleed. Chipp en Demi nemen plaats aan een mooi gedekte tafel waar ook de rozenblaadjes niet ontbreken. Onder het genot van een wijntje kletsen de twee over allerlei onderwerpen en lijken ze het erg gezellig te hebben. Niet veel later komt Karin vragen hoe het tweetal hun biefstuk gebakken wil hebben. Serieus, biefstuk? Lekker, dat heb je goed geregeld reageert Chipp enthousiast. Nu is de grote vraag wie de date wedstrijd gaat winnen. We komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 21:19

    Welk stukje vlees heeft gewonnen. Als hij niet eens wie van de twee dan zou ik niet eens willen. Blleeehhhh lijkt wel iemand van maadkantje met dat haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *