Do gaat een documentaire maken

Do gaat een documentaire maken

We beginnen de dag met wat nieuws van buiten Utopia. Zo is Do in de buitenwereld nog altijd bezig met de strijd tegen pesten. Ze gaat een documentaire maken en zoekt een ervaringsdeskundige. Do is op zoek naar een meisje/vrouw tot 35 jaar waarvan een naakt video online is komen te staan. Verdere informatie vind je via deze link.

Boyd helemaal blij dat hij weer met zijn hond Henkie kan zijn. En super trots op de halsband die hij van Jessie kreeg vlak voor hij Utopia verliet. In een filmpje laat hij de mooie halsband zien. Verder is Boyd alweer aan het werk waar we over schreven en zijn werkgever heeft daarom een leuke win actie bedacht. Wil je graag een gratis tatoeage winnen ter waarde van €100,-? Je ziet in onderstaande Facebook post hoe jij daarop kans kunt maken.

Nog meer blije gezichten, Tineke laat vol trots nieuwe flyers over het door haar opgebouwde “luierpark” zien. Amanda hoopt van harte dat er een klimaatkabinet volgt. Victoria is blij met een mysterieus bloemetje wat ze heeft ontvangen. Het blijkt van een goede vriendin te zijn. En Ramona showt vol trots haar Warrior tatoeage en nieuwe kleding die komen gaat.

#Henkies#halsband#van#Jessie#vrienden#utopia#Henkie#for#president#

Een bericht gedeeld door Boyd Utopia (@boydutopia) op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:14

    Wat zal dat nu weer gekost hebben , maar ja Jessie heeft geld zat.
    Wat ik me af vraag kan Boyd nu via een andere naam contact houden met mailen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *