Jeroen is op zoek naar een vrouw!

Jeroen is op zoek naar een vrouw!

Jeroen is 25 jaar oud en vrijgezel, maar een relatie zou hij ook wel willen. Het enige wat nog mist is een leuke vrouw en daar wil zijn huisgenoot Jessie verandering in brengen. Daarom heeft Jessie besloten om een oproep te plaatsen. In onderstaande video roept hij vrouwen op te reageren. Cupido Jessie is op zoek naar een tiental vrouwen die naar Utopia willen komen voor een speeddate met Jeroen. Heb je interesse of ken je iemand? Dan kun je een mailtje sturen naar inwoners@talpa.tv  Zal Jeroen deze actie kunnen waarderen? En zal hij zijn droomvrouw ontmoeten door middel van speeddates? Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:17

    Hebben we nog niet gehad een speeddate wat leuk, ze verzinnen ook elke keer wat nieuws .
    Wat heeft hij er aan mag toch nooit binnen komen

  2. ikkem at 09:39

    Hij kon beter een video maken met tema billy zoekt een man.
    Met een kalp twee mugen, nieuwe man voor billy en hij zelf verlost. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *