Demi en Fay ontvangen voor het eerst familie in Utopia!

Demi en Fay ontvangen voor het eerst familie in Utopia!

Vandaag is het een leuke dag voor de tweeling Demi en Fay. Zij ontvangen voor het eerst sinds ze in Utopia zijn bezoek! Romy leeft helemaal met de twee mee en heeft voor deze gelegenheid speciaal een gezellig hoekje gemaakt. Als het bijna zover is gaan de twee richting de poort om het gezelschap op te wachten. Een beetje ongeduldig wachten ze af tot de poort open gaat. Als het gezelschap arriveert zorgt dat natuurlijk voor een emotioneel moment. Ook hun hond is meegekomen Luna genaamd. Na een knuffel gaat het groepje richting de loods waar ook nog een kleine voorstelronde plaatsvind. Ik heb jullie zo gemist roept Demi blij waarop Fay aanvult dat haar make-up al verpest is. Onder andere haar stiefvader, moeder zijn ook meegekomen. De stiefvader van de twee merkt op dat ze het beide erg goed doen in Utopia. Verder kletst het gezelschap nog lekker bij en wordt er natuurlijk een rondleiding gegeven. De dag van Demi en Fay kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *