De eerste ronde van de Utopia spelen 2.0

De eerste ronde van de Utopia spelen 2.0

Bas introduceerde een aantal dagen geleden de Utopia spelen 2.0. De opvolger van de eerste editie dus. En vandaag is de eerste ronde. Vandaag staat in teken van een speciaal thema namelijk bad modellen contest. De winnaar zal worden gekozen door een driekoppige jury bestaande uit Bas, Jeroen en een specialist uit de praktijk. Het derde jurylid van vandaag is de Nathalie den Dekker bikini model en winnares van meerdere internationale Miss verkiezingen. De groep komt bij elkaar en Nathalie geeft eerst wat tips & tricks voordat de deelnemers de catwalk op gaan. Het model laat alvast weten dat ze vooral zal letten op uitstraling en originaliteit. We zijn op zoek naar de U factor voegt Bas er nog aan toe.

De juryleden Bas, Jeroen en Nathalie den Dekker, zitten er klaar voor en de deelnemers gaan één voor één de catwalk op. Er doen in totaal acht bewoners mee aan de wedstrijd. Romy, Cemal, Demi, Fay, René, Beau, Billy én Chipp laten zich van hun mooiste kant zien. De mannen kijken hun ogen uit en ook de dames genieten van wat er allemaal voorbij komt wandelen. En nadat alle acht deelnemers zich van hun beste kant hebben laten zien, trekt de jury zich terug om de punten bij elkaar op te tellen. Na een kort overleg is de jury eruit en ze roepen de deelnemers die allemaal weer wat kleren hebben aangetrokken bij elkaar. Bas laat weten dat iedereen is geslaagd en dat de scores erg dicht bij elkaar liggen. Vervolgens maakt de jury de eindstand van onder naar boven bekend

#8: Chipp, met een 7,6;
#7: Romy, met een 7,9;
#6: Cemal, met een 8;
#5: Billy, met een 8,1;
#4: René, met een 8,2.

De top drie bestaat uit Demi, Fay en Beau en de jury vraagt hen om op het podium plaats te nemen. De drie dames houden elkaar stevig vast en Nathalie legt uit dat ze de scores tot twee cijfers achter de komma hebben moeten berekenen om de winnares bekend te kunnen maken:

#3: Demi, met een 8,46;
#2: Fay, met een 8,50;
#1: Beau, met een 8,53.

Dit betekent dat Beau ondanks haar blessure de eerste ronde van Utopia Spelen 2.0 op heeft gewonnen! Over twee weken staat de volgende opdracht met speciaal thema op het programma.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Gerard at 16:55

  Ik vind het alleen jammer dat we Nathalie den Dekker niet wat vaker op tv zien;ze heeft al best veel leuke programma’s gepresenteerd en ook veel gedaan voor goede doelen … hopelijk zien we snel meer van haar!

 2. Else at 20:52

  Ik dacht dat Jacco ook mee zou doen..?! Niet dus.

  Maar het blijft keuring van vleeswaren en zeer subjectief. Bas en Jeroen zouden ook niet in de jury hebben moeten zitten. Daarbij: Kevin zei meteen dat hij heel graag in de jury wilde zitten bij dit onderdeel en hij dit heel objectief kan.
  Bas zou er over nadenken, zei hij toen.
  Maar het mocht zeker niet objectief beoordeeld worden?! Want Kevin is niet geplaatst in de jury. Jammer!

 3. yasmine at 09:59

  Hoe kun je dit een serieuze jury noemen. Bas heeft zijn voorkeur, zijn vriendin doet mee en jeroen heeft ook zijn voorkeuren. Dus het slaat nergens op. De mooiste vindt ik romy als je haar karakter en domheid achterwege laat en daarna de twins.

  • twinkel at 15:17

   Waar slaat dit op, de Twins en Beau hebben ook een goed karakter, aan Romy valt toch nog het een en ander te schaven hoor….o.a.nette manieren, die zijn bij haar ver te zoeken. En een leugentje kan er bij haar ook wel in!! Ze heeft haar hart wel op de goede plek zitten hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *