Jessie werkt hard aan de vernieuwing van de Utopia webshop

Jessie werkt hard aan de vernieuwing van de Utopia webshop

Wat gebeurde er na de Utopia spelen? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners zijn lekker bezig met hun eigen dingetjes. Zo gaan Jeroen en Bas aan de slag in de bouwschuur en Cemal en Kevin ruimen de boodschappen op. Na de test met de bacteriën in de Loods lijkt de knop dan toch eindelijk om te zijn gegaan. Kevin en Jacco wassen af en Romy is de tuin ingedoken om onkruid te wieden. René ruimt de bouwschuur op en helpt Bas bij zijn bouwprojectje. Zelfs de Chipp die wat ziek is gaat gewoon aan het werk. Hij plottert zijn eerste shirt voor de Open Loods van morgen. Kevin vindt dit niet erg verstandig van de nieuweling en zegt dat hij beter kan uitzieken zodat hij morgen de hele Open Loods kan meemaken.

Jessie deed niet mee aan de Utopia spelen, dat vond Billy jammer. Jessie is namelijk bezig met de vernieuwing van de Utopia webshop. Met trots laat hij de nieuwe webshop aan René zien, die de hem enthousiast een goedkeurend schouderklopje geeft. Toch lijkt René nog niet helemaal tevreden. Hij uit zijn frustratie bij Jeroen. René vindt dat de bewoners op een simpele manier veel meer bekendheid kunnen geven aan de webshop. Hij baalt dat hier negatief op gereageerd wordt. Volgens hem zijn het altijd dezelfde personen die een dergelijk respons geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:10

    Die Jeroen krijgt ook overal de schuld van.
    Chipp die meteen een eigen shirt krijgt
    Kunnen ze niet een shirt maken als de mensen in de loods zijn.
    Ik heb jaren lang zelf shirts of ander kleding stukken geperst, en het is zo klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *