De groep zit krapper bij kas dan aanvankelijk gedacht werd

De groep zit krapper bij kas dan aanvankelijk gedacht werd

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo was Jeroen druk bezig met een nieuwe hoekbank. Als hij bijna af is roept hij Jessie erbij om te kijken of hij nog witte lak heeft. Jessie die onder de indruk is van de grootte van de bank laat weten nog wel witte lak te hebben. Dat is snel gegaan reageert Jessie als hij wegloopt. Kevin was weer druk bezig met dans oefeningen. Demi en Fay komen ook even een kijkje nemen en bij het horen van het nummer van Beyoncé, waar ze samen met Romy en Kevin een routine op hebben, rennen ze het podium op om samen met Kevin mee te dansen. Cemal doet ondertussen de financiën. En hij komt er al snel achter dat de groep krapper bij kas zit dan dat hij verwacht had. Tijdens een gesprek over bezuinigingen gaat het mis wanneer het onderwerp wc papier valt. De ene helft van de bewoners wil niet bezuinigen op zacht wc papier, de andere helft wel.  Jessie is weer bezig met een nieuwe voorraad schoenen. Hij heeft een rijtje schoenen buiten gezet, om deze te bewerken voor de webshop. De webshop is overigens ook helemaal vernieuwd. Jessie heeft het op zich genomen om de site te vernieuwen. Verder werd er her en der een spelletje gespeeld en hadden Bas en Beau het weer gezellig in bed. Je bent weer helemaal bij, we komen snel weer met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Angelique at 14:30

    Nu horen we weer een half jaar dat ze zuinig aan moeten doen dat ze zoveel in de min staan, en gek genoeg staan ze in december ruim weer in de plus zodat de Utopiaan van het Jaar genoeg geld heeft. Doorgestoken kaart natuurlijk. Dhr De Mol zorgt daar wel voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *