Jessie wil Billy niet helpen met het uitkeren van zakgeld

Jessie wil Billy niet helpen met het uitkeren van zakgeld

Billy heeft de financiën overgenomen. Dit omdat Boyd en Jessie op vakantie waren. Vandaag moet Billy als eerste het zakgeld uitkeren. Maar daar heeft ze toch wel wat hulp bij nodig. Echter is er een probleempje, Jessie is druk aan het klussen in het penthouse. Hij heeft geen tijd om haar te helpen.  Wanneer hij dit aan Billy uitlegt, raakt ze dan ook geïrriteerd. Ik weet niet hoe het moet Jessie, je moet het aan me overdragen zegt ze hem in lichte paniek. Maar Jessie geeft niet toe. En zegt dat hij het al eens heeft laten zien en vandaag echt geen tijd heeft. Meerdere mensen hebben me nodig, en er is maar één Jessie voegt hij eraan toe.  Billy besluit gefrustreerd het dan maar zelf te gaan doen. Ik ga het zelf doen, en als het fout is, dan ligt het niet aan mij zegt ze tegen hem. Woedend verlaat ze vervolgens het penthouse en aangekomen in de loods kan ze het niet laten om nog een paar scheldwoorden richting Jessie’s hoofd te slingeren. Als dat maar goed gaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. hans at 05:17

  Het word eens tijd dat Jessie naar huis gestuurd word, dan stapt Billy en Boyd van zelf op.
  Dan pas komt er rust.

 2. ikkem at 18:18

  Billy bedenkt van alles en nog wat als ze maar jessie aan de lijntje kan hebben.
  Zij snapt geen bal van maar wil toch har neusje in de pap houden.

 3. Margriet at 17:55

  jaJa, Jessy druk aan het werk. Alleen als ie er zelf beter van wordt. En Billy moet niet zeuren zij wil toch zo graag ook het bazinnetje spelen ,dus moet ze het ook maar proberen met dat zakgeld.En het is haar al eens uitgelegd.
  .

 4. Jojanneke at 17:54

  Natuurlijk niet want Jessie en boyd krijgen deze maand niets vind dat ze ook geen recht hebben op zakgeld van de minimalisten vakantie is vakantie toch…
  Er valt dus niets te halen daarom is hij er niet als de kippen bij.

 5. Marja at 13:39

  Billy weet alles toch zo goed, denkt ze. Ze heeft jessie overal voor nodig. Wordt eens volwassen je bent er oud genoeg voor.

 6. Jans at 13:18

  wat een onzin Billy, je wilde het toch doen nou dan ook het zakgeld uitbetalen je loop hem als een loopse …… achterna jakkes echt jakkes

 7. annelies at 13:16

  e is maar een jessie en een boyd en een billy en het wordt tijd dat die drie naar huis gestuurd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *