De korte ondernemersvergadering van 5 mei

De korte ondernemersvergadering van 5 mei

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. En de ondernemers zijn alweer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de besproken punten terug.

Elke ondernemer vertelt waar hij of zij mee bezig is. Zo vertelt Jessie dat hij bezig is met nieuwe pakken en zegt Karin wat er zondag op de Utopia markt allemaal te gebeuren staat met de streetwear. Daarna worden er een aantal nieuwe ideeën besproken, zoals bijvoorbeeld een kalender van Cemal en kussenslopen met zijn gezicht erop. Maar niet iedereen reageert positief. Zo is Billy sceptisch want kussenslopen en dekbedovertrekken zijn prijzig om in te kopen laat ze weten. Daarna vertelt ze dat er vanmiddag nog wat leuks op het programma staat. De groep zal samen lunchen en omdat het vandaag Bevrijdingsdag is, zullen ze met zijn allen een Bevrijdingsdagspel spelen. Na een korte vergadering gaan de ondernemers weer uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:05

  Waar ik wel tevreden mee was , is gisteren om 8 uur.
  Ze zijn wat ik heb kunnen zien met z’n alle om de grote tafel gaan zitten en ( niet helemaal ) 2 minuten stil geweest.
  Alleen jammer dat Cemal op zijn horloge keek zo van is het nu tijd ik wil weg van de tafel.
  Maar respect dat ze toch die twee minuten stil stonden.

 2. Jans at 11:43

  Billy kan het het niet hebben Cemal op een kussen en overtrek kom te staan kan 1 ding zeggen Billy jou afdruk kopen we niet…… wel van Cemal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *