René wil gasten meditatie aan gaan bieden

René wil gasten meditatie aan gaan bieden

René gaat iets nieuws doen in Utopia. Hij biedt sinds kort ZEN tijd aan in de websop. Hiermee kunnen bezoekers een dagje meelopen met René en samen met de hem mediteren. Demi en Fay zijn erg nieuwsgierig naar dit nieuwe concept en besluit alvast een proefje te nemen. Ze leggen ondertussen ook nog alles vast met hun camera voor hun vlog. René geeft de tweeling een rondleiding en hij laat ze uiteraard de knuffelboom zien. Probeer het eens zegt hij tegen zijn mede bewoners. Demi en Fay knuffelen vervolgens de boom. Niet veel later worden de dieren ook nog even begroet en laat René alle dieren in Utopia zien. Daarna is het tijd voor een korte meditatie sessie. Gasten kunnen deze sessie boeken voor 20 euro. Hier is de link voor meer informatie. Zal dit een beetje aanslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anna at 12:29

    Ja 20 euro vind ik ook wel veel . En ik ben het eens met Else.ik heb zelf een praktijk als medium en en werk met deze gave al 47 jaar .heel veel succes Rene in Utopia .

  2. anneke at 12:00

    En de meiden nemen een voor proefje, zal niet erg helpen bij een van die meiden.
    Ze gaat vloggen hoe moet je eigen dan concentreren .
    En waar kan je de filmpjes van die twee zien

  3. Else at 11:32

    Goed idee, maar 20 euro is wel veel… Hij kan er beter een groepssessie van gaan maken. Dan kan de prijs lager blijven. En dan een twee wekelijkse cursus van 7x bv.
    Dat wordt ”in de buitenwereld” ook aan geboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *