Ramona komt de bewoners moed in spreken

Ramona komt de bewoners moed in spreken

De bewoners staan vanmiddag raar te kijken als er een bezorger met een tas vol eten het terrein op komt lopen. Niemand van hen heeft namelijk wat te eten besteld. Ook de bezorger staat voor een raadsel hij heeft toch echt een order op naam van de Utopianen. Billy besluit uiteindelijk dat het eten wel betaald moet worden en geeft de bezorger het geld dat hij nodig heeft. Ondanks dat niemand weet wie hier achter zit smullen de bewoners wel van het bezorgde eten. Er worden verschillende namen genoemd en de bewoners hebben het vermoeden dat ze voor de gek worden gehouden. Maar wie nou uiteindelijk dit eten heeft besteld, blijft een raadsel. Wordt vast en zeker vervolgd.

Niet veel later kwam Ramona op bezoek bij het hek. Demi en Fay horen geroep en besluiten de rest ervan op de hoogte te stellen. Iedereen gaat snel bij het hek kijken en daar staat oud bewoner Ramona. Ramona die een week geleden Utopia heeft verlaten is er om de bewoners moed in te spreken. Kom op he vrouwen, jullie kunnen het spreekt ze de groep toe. Ik hou van jullie en ik mis jullie benadrukt ze. Romy breekt op dit moment en zegt snikkend dat ze ook van haar houdt.  Na een kort gesprek is het voor Ramona weer tijd om te gaan, waarna ze de bewoners achterlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 11:00

  en wie zien we weer haantje de voorste over het hek hangen…? juist, Billy!

  Ramona heimwee, dat snap ik wel. Had ze even nodig, hopelijk heeft haar dit geholpen. En kan ze nu hulp zoeken in de buitenwereld. Daar mag wel wat therapie tegen aan als je hier uit naar buiten komt! Dat valt ook niet mee hoor!! En zeker niet als je zo lang ”opgesloten” bent geweest. En weinig contacten buiten hebt. Het leven van iedereen buiten is door gegaan, jij zelf moet weer helemaal er in zien te komen. Moeilijk hoor! Dat moet iedereen zich maar eens realiseren, ook voordat ze zelf naar binnen willen daar.

 2. Margriet at 17:15

  Blabla,Ramona heefte zeker heimwee. Of heeft niets te doen. En dan komt ze idereen moed inspreken. Hoe zielig wil je het hebben.

 3. Mary at 15:37

  Hoppa kan toch ze hebben volgend mij geld zat , niks tekort, want ook de nieuwe Di gen kost geld kan allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *