Romy kwaad omdat ze niet aan het woord komt

Romy kwaad omdat ze niet aan het woord komt

Een aantal bewoners hebben een presentatie gegeven voor de nieuwe invulling van het kippenhok. Alleen Bas stak daar een stokje voor. Hij wil namelijk bepalen wat er met het kippenhok gebeurd gezien het feit dat hij deze gebouwd heeft. Hierdoor ontstaat er een discussie tussen hem en Billy. Romy die ook probeert haar mening kenbaar te maken komt maar niet tussen beide. Na een paar pogingen staat ze boos op. Oh jij gaat praten? Dan loop ik nu weg roept Romy terwijl ze naar buiten loopt. Je kan boos worden, dat maakt me geen reet uit reageert Billy. Buiten uit Romy vervolgens haar frustraties bij Jessie. Ze uit zich geïrriteerd uit over Billy die op dat moment ook komt aanlopen. Er is geen spelt tussen te krijgen voegt ze eraan toe. Hierdoor ontstaat er een nieuwe discussie waarin Jessie en Romy de hoofdrol hebben. Volgens Jessie moet Romy tegen Billy zeggen wat ze net tegen hem zei maar Romy vindt niet dat Jessie hoeft te bepalen wat zij moet doen. Na wat heen en weer geschreeuw komt de discussie ten einde.

Iets later zoeken de twee elkaar weer op. Sorry van net Bil, het was niet naar jou bedoelt begint Romy het gesprek. Billy antwoordt dat het helemaal niet uitmaakt. Maar ik wilde alleen mijn discussie met Bas afmaken. Vandaar dat jij er niet tussen kwam voegt ze eraan toe. Romy begrijpt Billy en al snel zijn de twee niet meer boos op elkaar en geven ze elkaar een dikke kus.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 10:53

  De air waarmee Billy de laatste maanden/half jaar zich opstelt, presenteert…ongelooflijk. Ze voelt zich om de een of andere reden heel wat. Eind van het jaar vond ze ook al dat zij wel Utopiaan van het jaar mocht worden. Daar is ze nu ook mee bezig denk ik, ze hoopt vast er nog in te zitten eind december en dan Utopiaan gekozen te worden! Let op mijn woorden. Maar ik hoop toch echt dat we hier niet nog zoveel maanden tegen aan hoeven te kijken.
  Ze is inderdaad een ordinair wicht.
  Het is fijn als een mens groeit in zijn leven, dat geldt voor iedere Utopiaan natuurlijk.
  We zullen het zien. Het valt niet mee om een aantal mensen te moeten gadeslaan tijdens hun proces.
  De een is nog sletteriger en flirteriger en asocialer dan de ander.

 2. Maik at 22:12

  Het is echt een heks .
  Buiten biedt ze zich aan aan kerels en dat doet ze binnen ook.
  Zie haar maar is verlekkerd kijken naar boyd.
  Ze is zo goedkoop asociaal en zo vies bah.
  En dan dat gore dominante gedrag terwijl ze in heel haar leven niets gepresteerd heeft.
  De k (neus)

 3. Mar at 15:38

  oh speelt Billy haakneus weer eens de baas ze denkt met die jessie en boyd de baas zijn wat een misbaksels zijn het toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *