René krijgt door hoe de huidige groep in elkaar steek

René krijgt door hoe de huidige groep in elkaar steek

René en Jacco hebben een gesprek over de groep. Dit gesprek hadden de twee buiten in het zonnetje. Het onderwerp van gesprek? De huidige groep in Utopia.

Jacco die al een tijdje langer in Utopia woont dan René vindt dat er in de groep te weinig waardering is voor elkaar. Je hoort het alleen als je iets fout doet maar als je het goed doet hoor je niks voegt hij eraan toe. René reageert dat hij de eerste paar weken een verkeerde indruk had van mensen maar dat hij langzaamaan begint door te krijgen hoe de groep in elkaar steekt. Volgens hem zijn er mensen die heel hard werken alleen wordt dat niet altijd gezien. En aan de andere kant zijn er mensen die roepen dat ze heel hard werken en heel druk doen maar ondertussen stiekem niet zoveel uitvoeren. Jacco kan zich hierin wel vinden, als  voorbeeld geeft hij het zwembad dat hij de afgelopen dagen helemaal heeft schoongemaakt. Dat ziet niemand en iedereen denkt dat ik alleen maar koffie drink voegt hij eraan toe. Maar daar trek ik mij niet zoveel van aan. Ik doe lekker mijn ding en ik maak me niet druk hoor. René denkt op zijn beurt dat Jacco op de goede weg is en gokt dat hij een mooie omzet zal behalen in het eerste half jaar van Utopia 2017.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *