Billy vindt Chipp en Fay bij elkaar passen

Billy vindt Chipp en Fay bij elkaar passen

Demi en Fay gaan daten met nieuweling Chipp. Daarna moet Chipp kiezen wie van de tweeling hij het leukst vindt. En met wie hij op een tweede date zou willen. Dit allemaal naar aanleiding van de vragen die gesteld werden in opdracht van Shownieuws tijdens de dvd presentatie van Jacco. Chipp kon namelijk geen antwoord geven wie hij het leukst vond, Fay of Demi. Daarom gaan ze nu met elkaar daten. De rest van de groep heeft ook meegekregen wat er gaat gebeuren. En als ze achter de computer zit met Chipp en Fay geeft ze dan ook haar mening. Ik vind wel dat jullie bij elkaar passen, qua karakter. Jij en Chipp zegt ze tegen Fay. Fay reageert vrij nuchter. Hij moet nog wel even kiezen hè benadrukt ze. Wie Chipp uiteindelijk zal kiezen blijft natuurlijk nog even de vraag. We komen er snel weer op terug. Bij wie vindt jij Chipp het beste passen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:46

    Chipp als je de enen hebt krijg je ook de ander, die meiden kunnen nog niet zonder elkaar naar de wc .
    Die tweeling zitten de hele dag aan en naast elkaar, om misselijk van te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *