Bas laat Billy weten dat hij single is en niets met Beau heeft

Bas laat Billy weten dat hij single is en niets met Beau heeft

Billy besloot afgelopen avond het gesprek met Bas aan te gaan. Eerder had ze een gesprek met Beau die aangaf dat ze Bas wel leuk vindt. Billy is benieuwd hoe Bas over de hele situatie denkt.

Op de bank gaat ze het gesprek met haar mede bewoner aan. Ze fluistert hem in zijn oor. Ik sprak dus net met Demi. Ze zei vaag allemaal hè? Is het nou wel wat of niet wat tussen Bas en Beau?’ Eventjes blijft het stil en de twee kijken elkaar aan. Ja? Wat zei jij toen vraagt Bas.  Dat ik het ook niet weet en dat ik het zou vragen reageert Billy. Ah je legt de vraag dus bij mij meer gaat Bas verder. En geeft aan dat hij en Beau niets hebben. Wordt het ook niks dan vraagt Billy nieuwsgierig. Bas is er weer even stil van en zegt dan zachtjes waarom val je me lastig? Billy schiet in de lach en zegt dat ze hem nog nooit zo ongemakkelijk heeft gezien. Bas denkt op zijn beurt dat Billy dit alleen vraagt om te weten te komen of hij vrij in de markt is voor haarzelf. Ja, ik ben vrij in de markt vervolgd hij. En ik ben ongemakkelijk omdat het je verder niets aan gaat rondt hij het gesprek af. Billy kan wel lachen om het gedrag van Bas. Ik wilde het gewoon zo graag weten zegt ze. Misschien werkt een andere insteek. Wil je tongen vraagt ze hem op de man af. Nee, het spijt me antwoordt Bas koeltjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 150    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *