Chipp krijgt een mailtje met een date verzoek

Chipp krijgt een mailtje met een date verzoek

Demi en Fay hebben de afgelopen dagen twee mailtjes binnengekregen met daarin het verzoek voor een date. Als reactie hierop besloot Jessie samen met Chipp een filmpje op te nemen met de vraag of er iemand met hem wil daten. Na lang nadenken heeft Chipp vandaag besloten dit filmpje toch niet online te zetten. Ik ga het niet doen zegt hij dan ook tegen Fay. Er verschijnt een grote glimlach op haar gezicht en ze vertelt hem dat ze trots op hem is. Nog wat later als Jacco achter de computer zit, komt er een mailtje voor Chipp binnen. Het mailtje is van een leuke dame die met hem op date wil. Snel komen ook Chipp, Demi en Fay erbij staan om het mailtje te lezen. Wat vind je daar nou van vraagt Fay. Chipp lacht een beetje ongemakkelijk en zegt dat hij het enig vindt, waarna hij Fay een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *