Fay en Demi vinden het vreemd dat Chipp nu ook wil daten

Fay en Demi vinden het vreemd dat Chipp nu ook wil daten

Fay, Demi en Madilia hebben een onderonsje op de bank. Fay heeft namelijk gezien dat Jessie en Chipp samen een video hebben opgenomen. Een video om dames uit te nodigen om met Chipp te gaan daten. En dat bevalt haar helemaal niet. Het is allemaal echt heel krom zegt Demi lacherig tegen de andere twee mede bewoners. Madilia snapt het op haar beurt ook niet. Hij wil toch helemaal niet daten vraagt ze aan de tweeling. Demi denkt dat Chipp is overgehaald door andere mensen en dat hij het zelf stiekem helemaal niet wil. Fay vult aan dat Chipp haar verteld heeft dat hij het inderdaad niet zelf wil. De tweeling vertelt aan Madilia dat zij er ook niks aan kunnen doen dat ze mailtjes hebben gehad om te daten. Chipp kiest er in hun ogen bewust voor om het daten op te zoeken. Hij zet me nu gewoon te kakken benadrukt Fay.

Op datzelfde moment is Chipp ook over dit onderwerp bezig. En wel tegen Jessie. Heb je die kop van Fay gezien? Dat is echt niet normaal begint hij. Jessie begrijpt het ook niet. Vindt ze het niet chill vraagt hij. Geen idee antwoordt Chipp. Maar dan moet je het gewoon tegen me zeggen. Dit gedrag vind ik niet chill gaat hij verder. De twee mannen vinden het hele date verhaal gewoon grappig. In hun ogen staan ze niet open voor de liefde en is het voornamelijk leuk om te doen binnen Utopia. Ik trek het niet als ze nu leip gaat doen, tenzij ze eerlijk tegen me zegt dat ze niet wil dat ik het doe gaat hij verder. Ik vind dat hij wel eerlijk tegen haar ben geweest over de date van de hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:53

  Dit gaat even niet over de meiden maar over Jessie.
  Hij werd zegt hij bedreigd , als die mensen hun naam hebben vast gezet met die naam mogen ze hem niet gebruiken.
  Als die mensen het bij de kamer van koophandel hebben vast gezet ,kunnen ze ook ( Utopia) verwachten ze dat ze niks meer mogen verkopen.
  En dan ook nog allemaal erom lachen, en iedereen ging zich om kleden in dat Shirt erg kinder achtig van de Utopianen .
  Dat kan ze nog een hoge boete gaan kosten . Kijk voortaan eerst of het wel mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *