René vindt dat zijn Utopia avontuur klaar is

René vindt dat zijn Utopia avontuur klaar is

Bas en René hebben een goed gesprek gehad op het rokersbankje. René liet doorschemeren dat hij een beetje klaar is met zijn leven in Utopia…

René begint het gesprek door te vertellen over zijn gevoel. Nog een paar maandjes heb ik het idee en dat zegt mijn gevoel ook. Dat je hier nog een paar maandjes blijft bedoel je? Hoezo vraagt Bas met wat verbazing. René antwoordt dat zijn gevoel dit zegt. Voordat ik Utopia inging had ik een aantal speerpunten. Deze zijn bijna allemaal afgevinkt voegt hij eraan toe. Ik ben er maximaal voor gegaan de afgelopen maanden en ik heb al veel gedaan gaat hij verder. Ik kan nog wel even mijn ding doen hoor. Ik ben nog niet klaar maar ik merk het gewoon legt hij verder uit. Bas kijkt hem nog steeds vol verbazing aan. En René vertelt dat hij nog een paar dingen gaat regelen en dat het Utopia avontuur dan voor hem klaar is. Ook schijnt hij al tegen een aantal bewoners gezegd te hebben dat ze op hem mogen stemmen. Zou René naar huis gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 141    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Jojanneke at 19:14

    Komt Jeroen er weer goed vanaf…. Al 4x geloof ik is hij de dans ontsprongen….
    Jammer zie liever Billie of Jessie eruit gaan… Al valt Jessie nu weer wat mee.

  2. joke at 19:13

    Ik denk dat Rene door de mand valtmet zijn groot spraak want tot nu toe heeft hij niks bereikt enkelt met slap auwehoeren hij heeft nog geen produckt geprensenteert.En de structuur waar hij al weken over zeurt komt niks van terecht hij doet wel als of hij overal van af weet .En daar om wil hij wel weg het wordt te heet onder zijn voeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *