Demi en Fay vinden het spannend om te daten

Demi en Fay vinden het spannend om te daten

Als Demi en Fay vandaag achter de computer zitten bespreken ze de situatie met Chipp. Gaan jullie het doen vraagt hij aan de twee. Demi en Fay geven aan dat ze twijfelen en Chipp adviseert hen om het niet te doen als ze er geen zin in hebben. Op dat moment komt er nog een mail binnen. Het is een reactie van op de mail die zij hebben teruggestuurd naar de eerste moeder. Enthousiast lezen ze de mail en ook Chipp kijkt ook mee. Na het lezen van de mail is het even stil. Jullie moeten het zelf weten reageert Chipp. En adviseert de twee wel om eerlijk te zijn. We willen alleen maar met jou daten grapt Fay vervolgens. De meiden vinden het een lastige situatie maar geven aan dat een date ze best gezellig lijkt. Ga er dan voor sluit Chipp het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 07:30

    als ze willen daten gaan ze maar naar huis,daarvoor hoeven ze niet in utopia te verblijven het is toch geen datings programma?

  2. Ria at 15:34

    Waarom zitten ze daar? Lang slapen daten de jongens achterna lopen en hun hoofd op hol brengen.Walgelijke grieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *