Gaan Demi en Fay op date met twee mensen uit de buitenwereld?

Gaan Demi en Fay op date met twee mensen uit de buitenwereld?

Nog wat nieuws van afgelopen avond.  Als Bas achter de computer zit komt er een mail binnen voor Demi en Fay. Het is een mail van een moeder die het leuk lijkt dat haar zoons met Demi en Fay op date gaan. Snel print Bas de mail uit en gaat op weg naar de tweeling om dit bijzondere nieuws te vertellen. Ik heb iets leuks voor jullie begint Bas als hij met de uitgeprinte mail inclusief foto’s voor zijn mede bewoners staat. Demi en Fay springen meteen op en lezen de mail hardop voor. Wat is dit roept Fay verbaasd. Snel rennen Demi en Fay naar de computers om de foto’s van de twee jongens goed te kunnen bekijken. Ik moet dit even laten bezinken merkt Demi op na het zien van de foto’s. Maar over één ding zijn de twee het wel eens ze vinden het super leuk. Ga je het doen vraagt Romy nieuwsgierig aan Fay. Tuurlijk waarom niet antwoordt de Fay. Niet veel later heeft het nieuws van de dubbeldate ook Chipp bereikt. Jullie daten wat af he grapt hij naar hen. Hier is de tweeling het niet mee eens maar ze staan zeker open voor dit nieuwe avontuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *