Demi en Fay krijgen nog een verzoek om te daten

Demi en Fay krijgen nog een verzoek om te daten

Na het mailtje waarin een moeder vroeg of Demi en Fay op date willen met haar zoons komt er nog een mail binnen. Ook in deze mail stelt een moeder voor om met haar twee zoons te daten maar deze keer gaat het om een tweeling. Ook hier reageren Demi en Fay enthousiast en er wordt al snel over deze verzoeken gesproken. Ik word er een beetje ongemakkelijk van merkt Demi op. Chipp wordt helemaal buitenspel gezet merkt Jessie. Ik maak me er niet druk over reageert Chipp. Ook het voorstel van René om een oproep om met Chipp te daten op de courant te plaatsen wijst hij af. Ik heb genoeg gedate benadrukt hij.

Als Jessie Chipp even later in de keuken tegenkomt geeft Jessie aan dat Chipp zich misschien wel zorgen moet maken. En als je je helemaal geen zorgen maakt, denk ik dat er ook helemaal niks van gevoel bij speelt voegt hij eraan toe. Chipp blijft stil en luistert naar de tips van Jessie, al is hij het hier niet helemaal mee eens. Volgens hem hoeft hij niet elke dag te laten zien dat hij het gezellig heeft met Fay.  Als je haar een beetje leuk vindt, dan moet je er werk van maken. Anders glipt Fay zo tussen je vingertjes door sluit Jessie het gesprek af. Denk jij dat Chipp zich zorgen moet maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 10:44

    Jessie zit alleen maar de boel op te porren…beetje roeren, beetje plagen.
    Natuurlijk hoeft Chipp zich geen zorgen te maken, want in feite wil hij helemaal niet echt iets met Fay. Er wordt veel te veel druk op gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *