Beau is vandaag jarig!

Beau is vandaag jarig!

Een nieuwe dag is begonnen en vandaag is het een extra leuke dag voor Beau. Zij is namelijk jarig vandaag en 28 jaar jong geworden. Maar wat gebeurd(e) er deze ochtend allemaal in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Cemal was vroeg wakker, erg vroeg! Om 3 uur ging zijn wekker af en zoals elke nacht staat hij dan op om te eten aangezien hij aan de Ramadan mee doet. Romy staat ook op om hem te voorzien van dit eten. Niet veel later gaan de twee weer slapen. In de ochtend is het Jessie die als eerste uit bed stapt. Hij loopt wat door de loods waarna hij achter de computer gaat zitten. Niet veel later staan ook Kevin en Billy op. Beau die vandaag jarig is, wordt wakker gemaakt door Kevin. De jarige job loopt richting de woonamer. Daar ziet ze ballonnen hangen en komt ze Billy tegen, die haar een dikke knuffel geeft. Vervolgens is het tijd voor haar verjaardag post. Ook de rest van de groep ontwaakt langzaam en feliciteren Beau. Jessie en Chipp beginnen hun dag samen in de gym. Billy besluit op dat moment met Beau te kletsen en al snel is Jessie het onderwerp van gesprek. Ze heeft het idee dat Jessie het haar bewust moeilijk maakt, ondanks dat ze zich de laatste dagen zo goed gedraagt. Niet veel later volgt een ondernemersvergadering waar we zo op terug komen, hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *