De ondernemersvergadering van 6 juni

De ondernemersvergadering van 6 juni

De ondernemers zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een vergadering. Nou ja bijna alle ondernemers. Jeroen, Demi en Fay lagen nog in hun bed. Je leest hier de belangrijkste punten van de ondernemersvergadering van 6 juni terug.

René opent de vergadering en begint met de financiën. De ondernemers hebben momenteel 1671 euro winst, waarvan 1200 euro aan Jessie te danken is. Een grote glimlach verschijnt op Jessie zijn gezicht. Jessie wil vervolgens iets kwijt over de support Billy actie. De opbrengst hiervan moet volgens hem volledig naar Billy gaan aangezien het niet snijdt in andere producten. Bas neemt het woord over en laat weten dat hij voortaan de notulen wil uitwerken. Zo wordt het voor hem en voor de groep duidelijk welke afspraken er gemaakt zijn. Dan wordt de afwezigheid van de tweeling besproken. De ondernemers zijn duidelijk niet blij over het feit dat ze nog in bed liggen en zich niet aansluiten bij de dagelijkse bespreking. Vooral Jessie begrijpt er niets van aangezien hij gisteren een gesprek met hen heeft gehad. Ze hebben een voorliefde voor slapen, de hele dag lang vervolgd hij mopperend. Na een persoonlijk rondje waar iedereen vertelt waar hij of zij mee bezig is komt de vergadering ten einde. Ik vond het echt positief geen ruzie, geen ellende, echt leuk sluit Jacco vrolijk af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *