De bewoners gaan Billy helpen om haar neuscorrectie financieren

De bewoners gaan Billy helpen om haar neuscorrectie financieren

Tijd voor een centraal! In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 5 juni terug.

René opent het centraal met de financiën, maar veel nieuwe informatie volgt er niet na zijn update van afgelopen avond. Deze week komt er een boekhouder langs om samen met hem en Cemal te zitten. Na deze bekendmaking wordt de markt kort geëvalueerd.

Beau zet Jacco in het zonnetje. Hij is laag geëindigd bij de laatste uitreiking van de Beaunus en Beau heeft hierdoor het gevoel dat Jacco zijn toegevoegde waarde niet door iedereen wordt gezien. Ze blikt even terug op de afgelopen dagen en vertelt dat Jacco ongelooflijk belangrijk is binnen de groep. Je werkt hard, zoals gisteren bijvoorbeeld te zien was tijdens de markt waarbij je meer omzet hebt gedraaid dan iedere andere bewoner. Daarnaast zorg je voor een hele positieve factor binnen de groep. Daarna overhandigd ze Jacco een oorkonde met de tekst “Jij verdient een pluim” daarna volgt er  een  applaus.

Het centraal van vandaag wordt voornamelijk gebruikt om de stand van zaken rondom de producten en de aankomende evenementen te bespreken maar op een zeker moment steekt Jessie zijn hand omhoog. En vertelt dat hij heeft nagedacht nadat Bas vorige week een nieuwe structuur heeft gepresenteerd. Die dag kwam de groep namelijk tot de conclusie dat Billy de aankomende maanden € 40,000,- winst moet moet maken om de operatie van haar neus te kunnen financieren. Daarom stelt hij voor dat er van alle producten die de bewoners verkopen € 1,- aan Billy wordt gedoneerd. Romy reageert dat ze wel meer wil doneren maar volgens Jessie is een euro per product voldoende. Dit omdat Billy er ook zelf wat voor moet doen. Als we vijfhonderd producten per maand verkopen via de webshop, met nog drie maanden te gaan, dan is dat vijftienhonderd euro voegt hij eraan toe. Vervolgens vraagt hik wie het er mee eens is en alle handen gaan omhoog. Billy vindt het erg lief en ze weet niet zo goed wat ze moet zeggen. Ze is haar mede bewoners erg dankbaar en bedankt Jessie in het bijzonder voor dit leuke idee.

Dan begint Jessie over Madilia en vertelt dat ze tot op heden geen eigen plek heeft om haar kwaliteiten te benutten als schoonheidsspecialist. Daarom heb ik de benedenverdieping van het penthouse aangeboden voegt hij eraan toe. Ik heb er vertrouwen in dat ze netjes met de ruimte zal omgaan en ze heeft immers een schone plek nodig om haar werkzaamheden uit te voeren. Vervolgens stelt hij ook nog voor dat Madilia even met de René en Cemal van de boekhouding moet gaat zitten om een plan te maken hoe ze de beautysalon op lange termijn te kunnen financieren en iedereen vindt dat een goed idee. Dus dan kunnen we een plan gaan maken gaat Jessie verder. Waarna hij vertelt dat het niet de bedoeling is dat andere bewoners toegang hebben tot de salon. Er komt een slot op de deur waarvan alleen Madilia en Jessie zullen beschikken over een sleutel, zodat er geen producten op mysterieuze wijze kunnen verdwijnen. Tot slot brengt Beau nog even de rommel en viezigheid in en rondom de loods ter sprake, waarna de groep het centraal verlaat en gezamenlijk beginnen met schoonmaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 13:19

  Niks medebewoners, wordt gewoon betaalt door sbs . En dat is al heel lang geleden besloten. Maar het wordt leuk gespeeld.

 2. Jans at 12:31

  Billy moet het zelf betalen zoals ze heeft gezegd niet een ander er voor op laten knappen, ps hoe kan je iemand daar plaatse nom af te kikken begrijp die instantie ook niet er is daar al een drank probleem

 3. anneke at 12:23

  Het beoordelen en elkaar punten geven voor een cijfer hoe laag kan je het maken.
  Beau die zit maar op (bijna) iedereen te letten voor een cijfer en of iedereen schoon is.
  Kijk dan eerst een naar Bas die bij de koeien is en daarna niks doet om zich schoon te maken, geen schone kleren of zich even te wassen.
  En da zeuren als iemand zijn karwei niet goed uit voert.
  Wat ik ook niet begrijp is als er iemand weg gaat ook de spullen mee neemt die uit de bv (kwamen) komen .

 4. Joke at 12:04

  Ik dacht dat Billy er op stond haar eigen operatie te betalen, zoals ze eerder verkondigde.
  Zo zie je maar weer dat onuitstaanbaar gedrag van een egotripper beloont wordt, ze lijken wel gek om haar te helpen.

 5. ikkem at 11:13

  Jessie belt naar buiten wereld, babbelt met zijn minderjarige vriendinnetje, ik heb wel goed gevoel dat in zijn oor van alles en nog wat gefluisterd wordt. Plotseling hij is druk bezig om zijn rotte imago op te poetsen, maar kijk er is een wonder alle voorgestelde plannetjes werken van alle kanten in zijn eigen voordeel. 😀 😀 😀
  Hij is zeker niet dom. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *