Jacco is uit de top drie verstoten uit de favoriete bewoner uitslag

Jacco is uit de top drie verstoten uit de favoriete bewoner uitslag

Een nieuwe week betekend natuurlijk ook een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Jessie staat deze week op plek één, Karin is op plek twee geëindigd en zij is inmiddels een vaste waarde in de top drie. Bas sluit de top drie af. Dit betekent dat Jacco na een hele lange tijd uit de top drie verstoten is. De laatste keer dat Jacco niet in de top drie stond is alweer 24 weken geleden, op 19 december 2016 om precies te zijn. Madilia de nieuwe bewoonster eindigt op plek twaalf. De volledige uitslag zie je hieronder, ben je het ermee eens?

1. Jessie: 25,15%
2. Karin: 18,52%
3. Bas: 11,62%
4. Jacco: 10,96%
5. Beau: 9,02%
6. Jeroen: 6,72%
7. Chipp: 3,15%
8. Kevin: 3,11%
9. René: 2,98%
10. Romy: 2,47%
11. Cemal: 1,66%
12. Madilia: 1,64%
13. Billy: 1,35%
14. Demi: 1,17%
15. Fay: 0,48%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Els at 10:11

  Mikey helemaal met je eens, ik vind hem een kw. Van aan vent arrogantie straalt van hem af hij vind zijn eigen geweldig en kijkt ook de hele tijd door dat raam en even door zijn haar te strijken en dan noemt hij zijn eigen knap. Ik hoop dat hij eruit wordt gestemd dan kan hij samen met zijn vriendin verder en die steken die hij naar Billy doet walgelijk. Hij moet een keer op zijn bek gaan

 2. twinkel at 09:46

  Mooie uitslag…Jessie verdiend het om op de eerste plaats te staan, Karin mag wel wat plaatsjes naar beneden ( voegt weinig toe in Utopia). Deze vrouw is daar niet gelukkig!!

 3. Mikey at 09:41

  Ik vind het heel erg jammer…
  Niet voor Jacco hoor…ik mag hem wel…
  Maar dat Jessie weer boven aan staat. Ik vind het een heel nare zelf in genomen man.
  Aan Ruud had ik vreselijk de pest ivm zijn levenswijze….maar Jessie wint het van hem. Wat een hele erge narcistische man is dat. Hij voelt zich boven iedereen verheven. Hij kan, weet, heeft en doet alles beter dan zijn medemens. Ook het commentaar wat hij over iedereen altijd maar voor zich uit mompelt is misselijk makend. Hij spant iedereen maar voor zijn karretje…zelf doet hij zo min mogelijk….ja, opscheppen doet hij genoeg.
  Ik heb ook mijn vraagtekens achter het vele geld wat hij heeft. Ik zeg niet dat hij steelt (en wat ik denk zeg ik niet!) maar……vul het zelf maar in.
  Het is een vervelend, heel erg verwend kind…aan alles is te merken dat hij door kan drammen om zijn zin te krijgen bij zijn ouders. Nooit geleerd om met broertjes of zusjes te delen…want die heeft hij niet. Dus…alles is voor Jessie!
  Dit alles overdenkend vind ik niet dat Jessie deze plaats heeft verdiend….van mij had Karin op de 1e plaats mogen staan….en Bas mag ook wel wat zakken hoor…die is ook ver over zijn houdbaarheid datum heen!

  • Jojanneke at 18:12

   Helemaal mee eens… Boyd verdiende met zijn tatto schop en zei dat hun 2 het meeste geld binnen brachten..
   Ik denk dat Jessie veel vrienden heeft die streamen snap er ook niets van.
   Karin is wel degene die tegen hem in durft gaan en dat ook doet..
   Maar wie er uit steekt vind inkop dit moment ook iet heb geen favo
   Niemand in deze groep verdient nog de utopiaan verkiezing en hoop niet dat uiteindelijk Jessie hem gaat winnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *