Fay ondervraagt Chipp omdat ze iets gehoord heeft van bezoekers op de markt

Fay ondervraagt Chipp omdat ze iets gehoord heeft van bezoekers op de markt

Tijdens de Utopia markt van gisteren is Fay door een aantal bezoekers op de hoogte gebracht van een gesprek tussen Chipp en Jeroen. Nu een dag later roept Fay Chipp bij zich voor een gesprek.

Ze legt het verhaal voor, ze zeiden dat jij in een relatie toch liever Demi hebt dan mij of zoiets… Klopt dat vraagt ze. Chipp laat weten dat dat helemaal niet waar is. En geeft wel toe dat hij inderdaad een gesprek heeft gehad met Jeroen maar de context van het verhaal was heel anders dan dat je nu beschrijft voegt hij eraan toe. Het ging erover dat sommige dames feller zijn dan anderen. Als je dan een relatie met iemand hebt, dan zou Demi, in de zin van handelen, relaxter zijn dan jij legt hij verder uit. Maar wie zegt dat ik dat zou willen? Het gesprek is gewoon verkeerd opgevangen en ik bedoel helemaal niet dat ik sneller iets met Demi zou willen dan met Fay. Ik zou nooit op Demi zou kunnen vallen benadrukt hij. Op mij wel vraagt Fay. Zeker meer op jou ja, 100 procent luidt Chipp zijn antwoordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 10:23

    Toch is het ook zo op tv gebracht. Bewust natuurlijk, dat geeft weer sensatie…
    En op tv worden de fragmenten erg ingekort tot nog kortere fragmentjes…zeer selectief om het ”interessant” voor de kijker te houden natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *