Cees had meer steun van de bewoners uit Utopia verwacht

Cees had meer steun van de bewoners uit Utopia verwacht

We schrijven nog een berichtje over oud Utopia bewoner Cees. Cees heeft namelijk een operatie ondergaan om kanker uit zijn lichaam te verwijderen. Hij had kanker aan zijn urineleider. Cees laat aan Shownieuws weten dat als zijn behandeling uit chemo zou bestaan hij het niet zou doen. Gelukkig was dat niet het geval en inmiddels is Cees herstellende van zijn operatie. Woensdag heeft de arts mij gebeld en vertelt dat alles waar het zat is weggenomen. Dat bekend dat er geen nabehandeling meer nodig is. Hij kreeg veel steun van fans en naasten maar van de huidige bewoners uit Utopia had Cees toch wel meer verwacht. Vanaf het moment dat ik in het ziekenhuis lag heeft Rowena twee keer gebeld. Maar van de rest heb ik niets gehoord laat hij aan Shownieuws weten. Dat is mij wel een beetje tegengevallen laat de oud Utopiaan nog even weten. Gelukkig is alles goed verlopen en zal Cees de komende vijf jaar nog wel onder controle blijven. Dan wordt hij officieel genezen verklaard maar hij lacht het leven weer toe!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 113    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Willem at 21:36

  Tja Cees,allereerst wens ik jou heel veel sterkte en een spoedig herstel toe.
  Van de huidige bewoners hoef jij niet veel te verwachten want die zijn toch alleen maar met zichzelf bezig en hebben het ook erg druk met onderlinge ruzies. Rowena heeft,als oud bewoonster van Utopia het hart wel op de juiste plaats en dat siert haar.

 2. Else at 10:27

  De mensen in Utopia zijn teveel met hun eigen wereldje bezig, letterlijk en figuurlijk. Verwacht daar maar niks van. Het leven gaat door. Utopia is een fake wereld.

  Interessant experiment, waarbij je nu kunt zien dat een Utopia niet bestaat! Maar hoe lang moet je door gaan met dit experiment, waarbij het voor de meesten gaat om interessant te zijn, zichzelf te promoten, op tv te komen, even uit hun eigen vastgelopen leven te stappen, e.d.

 3. Lisa at 22:35

  Sterkte en beterschap Cees.Maak je niet druk over het medeleven van Utopia.Ze zitten nog erg met zichzelf in de knoop

 4. Margriet at 18:19

  Ach Cees, een ieder die daar zit is alleen maar met zichzelf bezig.En sinds jij weg bent is het er echt niet beter op geworden .Maar van de gene die er met jou zaten had ik van sommige wel iets verwacht . Nou Cees ik wens je het allerbeste en wens je allegoeds in je verdere leven.

 5. Maik at 16:26

  Sorry Cees.

  Maar dit laag opgeleide en asociaal zooitje kun je beter maar vergeten.
  Want tussen deze mensen zit er niet 1 die een fatsoenlijke opvoeding heeft gehad.
  Iemand in huis nemen die een drank probleem heeft .
  Terwijl er in het huis er diversen zijn die dat ook hebben.
  Geniet elke dag van het leven die je is gegeven.

  Carpe diem

 6. Maik at 16:24

  Sorry Cees.

  Maar dit laag opgeleide en asociaal zooitje kun je beter maar vergeten.
  Want tussen deze mensen zit er niet 1 die een fatsoenlijke opvoeding heeft gehad.
  Iemand in huis nemen die een dram probleem heeft .
  Terwijl er in het huis er diversen zijn die dat ook hebben.
  Geniet elke dag van het leven die je is gegeven.

  Carpe diem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *