Romy en Demi twijfelen aan Chipp zijn oprechtheid richting Fay

Romy en Demi twijfelen aan Chipp zijn oprechtheid richting Fay

Ik wil wat tegen je zeggen fluistert Demi tegen Romy. Als de twee  buiten staan vertelt Demi dat Fay op dit moment met Chipp aan het praten is. Ze heeft namelijk tijdens de Utopia markt gehoord dat Chipp gezegd heeft dat hij liever een relatie zou hebben met Demi dan met Fay. Terwijl Chipp aan Fay uitlegt dat dit niet het geval is geeft Romy aan dat ze ook wel eens twijfelt. Hij zei tegen mij dat hij voor hij in Utopia kwam dacht dat hij zich meer aangetrokken tot jou zou voelen, maar nu hij hier is heeft hij een betere klik met Fay voegt ze eraan toe. Demi antwoordt dat ze ook zo af en toe twijfelt omdat Chipp regelmatig benadrukt dat Demi veel met Bas bezig is en hij daarom ook bij de dates voor Fay heeft gekozen. Ja antwoord Romy hij houdt jou ook wel vaak in de gaten. De twee meiden benoemen nog een paar situaties waarbij de ze twijfelen aan Chipp zijn oprechtheid richting Fay. Ze zijn het erover eens dat het een vervelende situatie is en hopen beiden dat de geruchten niet waar zijn. Anders zeg ik tegen Fay dat ze ermee moet kappen benadrukt Demi. Ik vind het heftig, voor jou en voor Fay sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 10:30

    Chipp heeft wel gezegd dat hij eigenlijk voor Demi zou gaan…dat is tenminste wat wij als kijker hebben kunnen horen.

  2. maria at 17:01

    wow demi blijf er een draai aan geven zo heeft chipp het niet gezegt.volgens mij is demi jaloers op hun en gun ze het haar zus niet.dus uitleg van chipp is niet van harte over gekomen vaag hoor demi.
    wordt eens volwassen en gun fay ook een beetje geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *