Jacco en Jeroen irriteren zich aan het arrogante gedrag van Fay

Jacco en Jeroen irriteren zich aan het arrogante gedrag van Fay

Eerder heeft Jacco de websop aangepast en hierbij is er ook het een en ander voor Demi en Fay veranderd. Dit heeft Fay meteen aan Jacco laten weten, maar volgens hem op de verkeerde manier. Als de tweeling geïrriteerd wegloopt uit Jacco zijn frustratie bij Jeroen. Ze trekken alles naar zichzelf toe zegt hij. Het zijn echt jouw vriendinnen he reageert Jeroen op sarcastische toon. Ik vind het zo jammer dat ze zo arrogant is gaat hij verder, doelend op Fay. En vindt het opvallend dat de twee zusjes echt totaal verschillende persoonlijkheden hebben. Ik vindt Demi heel aardig, maar zij is gewoon arrogant merkt hij op. Jeroen is het hiermee eens en geeft aan dat hij zich ook regelmatig irriteert aan het gedrag van Fay. Dat arrogante gedrag ben ik een klein beetje zat gaat Jacco verder. Ik heb zelfs nog nooit iemand meegemaakt die zo arrogant is sluit hij gefrustreerd het gesprek met Jeroen af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *