De benedenverdieping van het penthouse is nu officieel voor Madilia

De benedenverdieping van het penthouse is nu officieel voor Madilia

De benedenverdieping van het penthouse is nu officieel voor Madilia. Dit heefy Jessie aangekondigd tijdens het centraal van vandaag. De  benedenverdieping van het penthouse wordt overhandigd aan de nieuweling. In de middag roept Jessie dan ook de groep bij elkaar, die al lijkt te zijn vergeten wat hij wil gaan vertellen. Jessie neemt het woord en laat weten dat hij officieel de sleutel wil overhandigen aan de Madilia. Ik wil je heel veel succes wensen voegt hij eraan toe. En om de nieuwe ruimte in te luiden, stelt Jessie voor dat Madilia onmiddellijk zijn wenkbrauwen onder handen neemt. Blij neemt ze haar sleutel in ontvangst en geeft Jessie een dikke knuffel, terwijl de bewoners haar toejuichen. Daarna doet ze de deur naar haar nieuwe salon open, zodat iedereen de ruimte kan bewonderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 09:51

    Wat een knap koppie al niet doet. Ze hoeft niet eens te investeren om haar bedrijf te kunnen starten!.
    Maar goed, ik hoop dat het een succes wordt, ze lijkt mij een dame die met beide voeten op de grond staat.

    En ja, Billy zal nu wel weer het nodige theater opvoeren omdat ze zich niet begrepen voelt en een andere medebewoner positieve aandacht krijgt van Jessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *