Gaan Chipp en Jacco op Jeroen stemmen?

Gaan Chipp en Jacco op Jeroen stemmen?

De nominaties komen er weer aan en dat betekent dat ook de gesprekken over het stemmen weer op gang komen. Voor Chipp is dit zijn eerste stemronde maar hij heeft ze er zin in. Het klinkt misschien raar maar ik heb er wel zin in, omdat het iets nieuws is vertelt Chipp tegen mede bewoner Jacco. Jacco antwoordt dat hij niet zenuwachtig is. Als mensen op mij willen stemmen, doe maar voegt hij eraan toe. Vervolgens vertelt hij aan Chipp dat hij slechts één keer een stem heeft ontvangen en dus niet bang is dat hij heel veel stemmen zal krijgen. En is het wel zo, dan is het maar zo gaat hij verder. Waar de twee zelf op gaan stemmen weten ze al wel. In principe gaan mijn stemmen u naar Jeroen horen we Chipp zeggen. Jacco geeft aan dat zijn stemmen ook naar de Jeroen zullen gaan. Maar ik kan soms toch wel erg om hem lachen gaat Chipp verder. En vindt het daarom ook moeilijk om Jeroen zijn stemmen te geven, met de gedachte dat er wellicht een andere bewoner vrijwillig zal vertrekken. Dan heb ik spijt dat ik Jeroen heb weggestemd. Maar dat weet je van tevoren natuurlijk nooit gaat Chipp verder. Jacco deelt deze twijfels niet met hem. Hij zal tijdens de aankomende stemmen kijken naar het gedrag en op dit moment is Jeroen voor hem de persoon die zijn stemmen verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 10:39

    Ik blijf hopen dat ze inzien dat Billy weg moet. Wat voor positieve toevoeging heeft zij nog?!
    Jeroen is de enige bouwer. Een rauwdauwer, maar toch, hij heeft een toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *