Madilia heeft haar ontgroening gehad!

Madilia heeft haar ontgroening gehad!

Madilia woont al een aantal dagen in Utopia en ook al is ze goed opgenomen in de groep, moet ze natuurlijk alsnog op zijn Utopiaans ontgroend worden. Het is nu aan Chipp om een ontgroening te verzinnen. Met de Demi, Fay en Romy probeert hij een leuk idee te verzinnen. Chipp wil graag een ontgroening die te maken heeft met de koeien, aangezien Madilia bang is voor Stuk en Klaver. Al snel verzint Romy een goed idee en met deze in gedachte loopt hij naar de nieuweling toe. Madilia zit op de bank en Chipp legt uit wat er gaat gebeuren. Bas zal haar meenemen naar de koeienstal, waar stuk een lik over haar wang zal geven. Madilia jammert even maar doet er toch aan mee.  Niet veel later loopt ze samen met Bas en alle andere bewoners achter hun aan richting de stal. Terwijl Bas erbij blijft staan, probeert Madilia voorzichtig haar gezicht dichtbij Stuk te houden. Maar meer dan een lik op de schouder krijgt de nieuweling niet. Toch vinden de bewoners de ontgroening geslaagd, aangezien de Madilia haar angst voor de koeien heeft overwonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:40

    Zal ik ook zeggen ,hoef je de beesten niet te voeren of wat dan ook.
    Madilia kwam met nette kleren binnen en die zal ze ook blijven dragen.
    Die gaat heus niet schoonmaken in die kleren.
    Het had leuk geweest als er een binnen kwam die echt eens doet waar voor hij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *