Jessie vindt het f*cking bullshit dat de tweeling niet bij de vergadering was

Jessie vindt het f*cking bullshit dat de tweeling niet bij de vergadering was

Demi, Fay en Jeroen waren niet aanwezig tijdens de ondernemersvergadering van vandaag. De tweeling had eerder aan Jessie beloofd dat ze er zouden zijn. En dat dat nu niet gebeurd is valt niet goed bij de rest van de groep. Het voorval werd dan ook tijdens de vergadering besproken. Na de vergadering bespreekt ook Billy de afwezigheid van de tweeling met Beau. De mentaliteit die er nu is, is van ik doe wat ik wil merkt Billy op. Volgens Beau en Billy kan dit echt niet omdat ze ook een bedrijf zijn dat geld moet verdienen. Het is geen vakantieoord benadrukt Beau verder. Ook Jessie uit zijn onvrede over de afwezigheid van de tweeling. Tegen Chipp vertelt hij dat hij dit gisteren al voorspeld had, maar dat zij toen aangaven dat ze echt op tijd zouden opstaan. F*cking bullshit gaat Jessie verder. Chipp antwoordt op zijn beurt dat hij al naar de twee toe is gegaan om aan te geven dat ze er in het vervolg weer bij moeten zijn. Volgens Chipp hebben ze aangegeven dat ze dit zullen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Els at 15:01

    Ik heb een uitspraak van Jessie gehoord tegen Bas daar lusten de honden geen brood/vlees van. Hij heeft net schoenen binnen gekregen meer dan 500 euro, alles wat hij verdient gaat hij dure spullen voor kopen , hij heeft iets tegen bas over stelen en boeven gehad als iedereen straks weer hun zakgeld in moet leveren heeft hij niks meer om in te leveren, maar wel dure schoenen, jas etc. dat kan hij mee naar huis nemen. Jessie is een zeer grote arrogante vent fay gaf hem nog een sneer na deze dag met een bitsch van 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *