Chipp is niet te spreken over Madilia

Chipp is niet te spreken over Madilia

Madilia is al een aantal dagen de nieuwste bewoner van Utopia. De meeste van de groep is erg enthousiast over haar maar niet iedereen is over haar te spreken. Zo ergert Chipp zich nogal aan haar. En dat besluit hij te bespreken met Fay.

Ik mag haar niet begint Chipp het gesprek met Fay. Fay schrikt op haar beurt een beetje en vraagt waar dat vandaan komt. Chipp antwoordt dat Madilia een shotgun mentaliteit heeft. Hiermee bedoelt hij dat ze ondanks dat ze net binnen is al veel dingen opeist. Daarna noemt Chipp wat voorbeelden en benadrukt dat de nieuweling niet bepaald zijn type is. Ze is niet mijn bloedgroep gaat hij verder. Ik trek haar gewoon niet voegt hij eraan toe. Fay hoort Chipp zijn frustratie aan maar houdt verder haar mond. Drie stemmen op haar op dit moment gaat Chipp boos verder. Wat is je argument dan vraagt Fay nieuwsgierig. Ze is gewoon niet mijn bloedgroep herhaalt Chipp nogmaals. Het is misschien mijn eigen probleem, maar het is wel mijn probleem eindigt Chipp het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:25

  Die Madilia komt ook om daar mooi te zijn ,zoals ze vanavond stond te bloggen ( heet dat zo ).
  Zo van kijk mij eens mooi zijn
  Die krijgt ook binnen kort iemand op bezoek om met haar foto’s te maken.

 2. Henk Tank at 16:03

  Die Chipp is echt een rare gast.
  “Ze is niet mijn bloedgroep vriend.”
  Hij is zo nep en niet zichzelf.

 3. mar at 14:23

  agossie wil je ze niet met je zoenen of met je naar bed ja en dan is het ze is mijn bloedgroep niet
  wat een zieliege kortzichtige uitspraak weer
  nee jij heb je eigen bloedgroep kneus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *