Billy vraagt de mannen om de vrouwen te beoordelen

Billy vraagt de mannen om de vrouwen te beoordelen

Billy is zich al een tijdje aan het verdiepen in de seksuologie en in het kader van dat onderzoek heeft ze vandaag een test voor de groep. Ze wil de vrouwen laten beoordelen door de mannen en wil dat ze daarbij puur en alleen op het uiterlijk letten. Voor de test heeft Billy Kevin, Chipp, Jeroen en Bas gevraagd. De drie mannen nemen plaats tegenover Romy, Madilia en Beau de drie vrouwen die ze mogen gaan beoordelen. Onder leiding van Billy mogen de mannen hun mening geven over het uiterlijk van de vrouwen. Er komen verschillende aspecten aan bod. Zo wordt er gesproken over de haren, de borsten en de billen, maar ook over hun kleding. De vier mannen nemen hun rol uiterst serieus en geven uitgebreid commentaar. Zo vallen de haren van Beau die vandaag gekruld zijn in de smaak. Bij Jeroen is zij overduidelijk de favoriet. Als ik jou zo zag staan in de kroeg, zou ik je zeker aanspreken voegt hij eraan toe. Chipp laat ondertussen ook doorschemeren dat hij eerder voor een meisje zou gaan met de kledingstijl van Romy, stoer maar toch vrouwelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:09

    Vee -en vleeskeuring, uiterlijk, jaja, die Billy, die zoekt diepgang…!
    Ze zit duidelijk zelf met veel vragen en onzekerheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *