Jessie is niet blij met de plannen van Billy en Beau voor de gym

Jessie is niet blij met de plannen van Billy en Beau voor de gym

Afgelopen avond was er weer wat onenigheid in Utopia. Billy en Beau hebben namelijk een plan maar dat valt niet zo goed bij Jessie…

Billy en Beau bekijken samen het penthouse wanneer ze de sleutel in de voordeur treffen. Ze hebben namelijk een idee. Ze willen de schoonheidssalon van Madilia verplaatsen naar de oude tattooshop, zodat de escaperoom in de sportschool kan en de sportschool onder de woning van Jessie kan komen. Maar wanneer Jessie verhaal komt halen draaien de twee eromheen. Na lang doorvragen komt Jessie het plan te weten en hij gaat stoom afblazen bij Chipp en Madilia. Ze moesten er lang omheen draaien maar ze willen dus een sportschool onder mijn huis bouwen legt hij zijn mede bewoners uit. Maar volgens Jessje gaat dat niet gebeuren en voegt eraan toe dat hij het vervelend vindt dat Billy en Beau het niet gewoon bij hem komen vragen in plaats van achter zijn rug om. Op dat moment komt Billy ook binnen wandelen. Je maakt er weer een heel verhaal van wat absoluut niet de waarheid is begint ze het gesprek met Jessie. Je trekt het helemaal uit zijn verband gaat ze verder. Jessie vindt op zijn beurt dat hij gelijk heeft, omdat Billy ook direct wegliep toen hij vroeg wat ze in zijn penthouse kwamen doen. Omdat het me niet boeit Jessie reageert Billy. Beau wilde enkel even een idee bij me pitchen benadrukt. Jessie heeft duidelijk geen zin in de discussie en zegt Billy vriendelijk gedag. Maar Billy besluit om niet weg te lopen. Zolang je maar ergens boos over kunt zijn tegen me hè? Zo ga jij om met onze situatie gaat ze verder. Jessie kan zich niet inhouden. Ik heb je liever helemaal niet meer in mijn leven maar we zitten nu eenmaal in hetzelfde huis reageert hij. Billy kan die opmerking niet hebben. En nu komt de ware aard van Jessie weer naar boven. Je weet dondersgoed dat ik Madilia die schoonheidssalon gun. We waren alleen even aan het brainstormen zegt ze waarna ze het gesprek verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *