De ondernemersvergadering van 7 juni

De ondernemersvergadering van 7 juni

Een nieuwe dag is begonnen en de ondernemers zijn  bij elkaar gekomen om te vergaderen. Je lees hier de belangrijkste besproken punten van 7 juni terug.

Dit keer zijn overigens wel alle ondernemers aanwezig. Beau opent dit keer de vergadering. Ze somt de besproken punten van gisteren nog eens op en checkt gelijk of de afspraken zijn nagekomen.
Dan neemt Billy het woord over. Ze wil graag het hebben over de discussie van afgelopen avond tussen haar, Jessie en Beau. Billy laat weten dat zij en Beau alleen maar nadachten over een idee en vindt het niet leuk dat er conclusies worden getrokken die niet de waarheid zijn. Ze richt zich dan tot Madilia en zegt dat ze de beautysalon natuurlijk gunt. Om dit te bewijzen zal Billy haar helpen met het uitzoeken van stoelen voor de salon. Jessie haakt onmiddellijk in en laat weten dat de manier waarop gisteren dingen zijn gegaan, niet door de beugel kunnen. Hij voegt eraan toe dat het voortaan misschien belangrijk is om na te denken over verschillende oplossingen bij het maken van een beslissing zoals het indelen van het penthouse.

Na deze woorden gaat Madilia verder over de salon. Ze laat de ondernemers weten hoeveel kosten aan de start verbonden zijn. Al snel onderbreekt Bas haar en stelt voor dat ze eerst taarten kan verkopen. Met het geld wat ze hiermee verdient, kan ze zelf spullen kopen voor de salon. Dit omdat er geen zekerheid is dat de salon goed gaat lopen en Madilia het geld snel terug kan verdienen. Met het oog op de huidige financiële status van de bv, zijn alle ondernemers het met dit voorstel eens. De ondernemers bespreken vervolgens een voor een waar ze mee bezig zijn op dit moment. Zo is Jeroen druk bezig met zijn Amerikaanse avond en Demi en Fay met de Lip Sync Battle. Zondag zullen er bezoekers voor een meet & greet met de tweeling langskomen en ook René krijgt bezoek voor zijn reis naar El Gouna.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 18:11

  1 salonstoel is al hartstikke duur!
  Hoezo Billy zal haar helpen met het uitzoeken van de stoelen voor de salon..?? Dat kan Madilia zelf ook wel, en anders zoekt zij er zelf wel iemand bij!! Ik zou geen samenwerking met Billy opgedrongen willen krijgen. Als Madilia er zelf voor kiest, is het wat anders.
  En Ria, Billy gaat die stoelen niet zelf betalen, dat moet ook weer ergens vandaan komen. Feitelijk van Madilia met de taartverkoop. Goed idee van Bas. Misschien kan de BV er wel wat bij leggen.

 2. Ria at 16:07

  Eindelijk eens een goed voorstel.Billy nieuwe stoelen salon inrichten waar haal je het geld vandaan van je neusoperatie nee die moet ook doorgaan.Ga er eerst maar eens voor werken en sparen dan kun je uitgeven de BTW moet ook nog betaald worden en de meerprijs van het penthous en toch maar uit blijven geven.

 3. Jenny at 15:29

  Jessie ga er maar vanuit dat Billy niet zal rusten totdat zij het penthouse een bestemming kan geven om jou een hak te zetten en daar gebruikt ze op slinkse wijze de andere bewoners voor. Waarom laat je de boot niet weghalen met de kraanwagen, hij is tenslotte van jou? Ze wil jou dwarszitten dus tijd voor payback time. Wel na de stemming natuurlijk……

 4. anneke at 15:13

  Medilia is net binnen en krijgt nu al de beste plek in Utopia.
  En heeft Jessie daar alleen de beslissing over, aan gezien Boyd een schuld heeft van ruim 2000,00 euro.
  Zal je alleen zeggen hij mag er mee over beslissen en de rest heeft de meerderheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *