Wordt er een vrouwen ruimte gecreëerd onder het penthouse?

Wordt er een vrouwen ruimte gecreëerd onder het penthouse?

Het penthouse is sinds afgelopen avond een veel besproken onderwerp. Het leek Billy en Beau wel wat om de salon van Madilia te verplaatsen en de gym onder het penthouse te realiseren. Er ontstond discussie. Maar ook vandaag wordt de discussie nog wat meer aangewakkerd.

Want na de ondernemersvergadering van vandaag bespreken Karin en René de mogelijkheid van een vrouwenruimte. De twee tekenen een nieuwe indeling voor de benedenverdieping en bespreken hoe ze dit idee voor zich zien. Het gaat erom dat er makkelijk combinaties gemaakt kunnen worden van verschillende diensten. De twee denken erover na om de beautysalon te combineren met een sportschool. Hierdoor kunnen bezoekers een massage combineren met bijvoorbeeld een yoga les van René. Beiden zijn enthousiast over dit idee en ze spreken af om het morgen tijdens het centraal te presenteren. De enige die ze echt moeten zien te overtuigen is Jessie, die op zijn beurt geen zin heeft in een sportschool onder zijn slaapplek. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:14

    Een yogales onder het penthouse is wat anders dan een sportschool.
    Speculaties over wat er het beste in die ruimte kan gaan gebeuren, zijn logisch.
    Maar wie beslist…? Vindt Jessie dat hij het vetorecht heeft?

  2. ikkem at 10:39

    Jessie zijn leuk planeetje is gedwarsboomd, leuk zeg. Hij heeft nog steeds een oplossing en dat is om alle rekeningen zelf te betalen, dan is alles van hem. Als hij weg gaat kan ook penthouse meenemen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *