Er komt een “beauty farm” in Utopia

Er komt een “beauty farm” in Utopia

Na de bespreking met René over de nieuwe invulling van het penthouse besluit Karin niet langer te wachten en gaat ze het gesprek aan met Jessie. Karin heeft in de buitenwereld ook een beauty farm gehad en legt haar mede bewoner uit dat ze van plan is om dit ook in Utopia op te zetten. Ze gaat verder met haar verhaal en verteld over de mogelijke combinaties van behandelingen en arrangementen. Ze probeert het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om zo Jessie over te halen. En dat lijkt te lukken want hij vindt het een goed idee. Hij stemt dus toe in het plan maar dan wil hij wel dat er vanaf negen uur ’s avonds er geen klanten meer komen in het penthouse. Daarnaast lijkt het hem slim als dit idee ook met Madilia en Beau overlegt wordt, aangezien zij betrokken zijn bij het concept. Jessie en Karin besluiten meteen op zoek te gaan naar de juiste spullen voor de nieuwe vrouwenruimte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 16:46

    Het lijkt wel of Jessy het voor het zeggen heeft. Hij heeft het penthouse min of meer aan zichzelf cadeau gedaan.. Wordt tijd dat hij ook naar huis gaat. Maar ja hij gaat als maar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *