Cemal heeft een dipje en is er een beetje klaar mee

Cemal heeft een dipje en is er een beetje klaar mee

Romy merkt dat er wat met Cemal is en dat hij niet lekker in zijn vel zit. Daarom gaat ze buten met hem het gesprek erover aan.

Heb je het een beetje gehad vraagt ze voorzichtig. Cemal antwoordt dat hij inderdaad een beetje klaar is met alles de laatste tijd. De huidige groep in Utopia helpt mij niet om te groeien of om te leren voegt hij eraan toe. En dit komt doordat de groep te jong is. Er zijn nog weinig bewoners waar ik tegenop kijk en ik heb het gevoel alsof ik stil sta. Alles gaat momenteel goed, waardoor ik eigenlijk ook geen uitdagingen heb legt hij verder uit. Romy begrijpt wat hij bedoelt maar vindt het jammer dat hij dit niet eerder heeft besproken met haar.Ook laat ze weten dat dit dipje vooral bij Cemal zelf ligt en niet bij de groep. Daarna biedt Cemal  zijn excuses aan en merkt op dat hij het inderdaad niet op Romy moet afreageren maar juist het met haar moet bespreken. Sorry dat ik het af reageer, maar ik zit in een dipje zegt hij liefkozend tegen haar, terwijl hij haar een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:08

    Wat heeft Cemal allemaal al gedaan om geld te verdienen volgens mij niks.
    Hij is nu bezig met de kasboek, maar nu zie je hem aan tafel zitten om de taal te leren van zijn vader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *