Madilia is niet blij met het beauty farm plan van Karin

Madilia is niet blij met het beauty farm plan van Karin

Karin heeft het idee van de vrouwenruimte / beauty farm met Madilia besproken. Zij gaat niet veel later naar Jessie en vertelt hem wat ze ervan vindt.

In het penthouse legt de nieuweling uit hoe ze zich voelt. Ik heb het idee alsof ik met hyena’s hier zit begint Madilia haar verhaal. Ik kan niet begrijpen waarom er om zo’n kleine ruimte zoveel commotie is voegt ze eraan toe. En vertelt daarna dat uit het gesprek met Karin is gebleken dat er een aantal behandelingen weg moeten als het plan echt doorgaat. Omdat er anders geen combinaties gemaakt kunnen worden. Ik vindt de samenwerking leuk maar ik wil niet de voorbehandelingen weg halen. Dat haalt de professionaliteit weg legt ze verder uit. Ik doe het goed of ik doe het niet benadrukt ze. En laat weten dat het voor haar op deze manier niet hoeft. Ik heb genoeg andere doelen in Utopia. Jessie antwoordt dat hij er ook geen idee van had dat er een aantal behandelingen weggelaten moesten worden. En dat is inderdaad niet de bedoeling voegt hij eraan toe. Ik vind de combinatie sporten met beauty behandelingen een goed idee maar niet als ik daarvoor moet inleveren. Jessie begrijpt haar volkomen en besluit met Karin te gaan praten. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Diane at 01:59

  Doorzetten Karin! Madilia is toch zo weer weg. Beautyvlogger die aandacht wil en spontaan ook lerares is. Al die meiden van nu willen beroemd worden en vooral niet vies.

 2. Ria at 16:15

  Ik vraag me wel eens af hebben die nieuwe bewoners Utopia wel eens op de TV gezien.Ik denk het niet ze gaan gewoon op vakantie wat een domme ganzen.

 3. anneke at 15:21

  Die Medilia heeft het nu al hoog in der bol. Net een week binnen
  Jessie heeft niks alleen te zeggen aan gezien het een huis met schuld
  Ga eerst eens kijken wat je er in kan doen, en ruim de sportzaal op er staat zoveel in het kan met ruimte minder
  zo weinig sportspullen met z’n groot hok kan een minder troep worden en schoner op de beneden verdieping.
  Als ze nu eens de huisjes en alle hokken eens op nieuw gaan indelen , moet je kijken hoe schoon het dan kan blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *