Beau vindt Bas erg leuk

Beau vindt Bas erg leuk

Nadat Billy en Beau gesport hebben praten de twee over Jeroen en Bas. Volgens Billy heeft Jeroen een oogje op Beau. Maar Beau legt uit dat Jeroen niet zijn type is. Billy gaat verder met vissen en is benieuwd wat Beau haar gevoelens voor Bas zijn. Beau antwoordt dat ze Bas erg leuk vindt. Maar is wel benieuwd of de gevoelens te maken hebben met het missen van genegenheid. Billy begrijpt wat Beau bedoeld en benadrukt dat ze echt bij elkaar passen. Ik vind het bewonderingswaardig dat je er zo relaxed over nadenkt en geen verwachtingen hebt voegt ze eraan toe. Ik heb ook geen idee hoe hij erin staat gaat Beau verder. Maar dit kan Billy bijna niet geloven. Dit omdat Bas er zelf ook niet duidelijk is, laat Beau het maar voor wat het is. Ik probeer mijzelf te beschermen, door er niet teveel verwachtingen van te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 20:10

    Billy in de rol van koppelaarster….ze is constant met dit soort dingen bezig. Isw het niet rond haar eigen persoontje en Jessie, dan met anderen..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *