De tweeling is overstuur, ze vinden dat ze oneerlijk behandeld worden

De tweeling is overstuur, ze vinden dat ze oneerlijk behandeld worden

Drama in Utopia! Als Fay huilende Demi tegenkomt geeft ze haar een knuffel. Demi vertelt dat ze niet lekker in haar vel zit en al gauw rollen er ook bij Fay tranen over haar wangen. Ik kan er niet tegen als je huilt snikt ze. Karin neemt de twee vervolgens mee naar de bistro om met ze te praten. Daar luchten ze hun hart. Demi en Fay vinden het vervelend dat ze door de hele groep worden aangevallen en Fay heeft moeite met het verdriet van haar zus. Karin vertelt dat iedereen wel eens niet lekker in zijn vel zit. En gaat inhoudelijk verder over de computer discussie. Het maakt Fay boos dat ze zichzelf zo laat opfokken. En ze vindt René vals. Dit is al de vierde keer dat hij dit doet gaat ze huilend verder. Karin probeert het rustig ut te praten maar dat lijkt weinig te helpen. Tot Karin aangeeft dat ook zij soms moeite heeft met het aanspreken van de twee. Bedoel je nou te zeggen dat je niet aan ons durft te vragen of je achter de computer mag vraagt Demi. Als Karin dit beaamt borrelt de woede in Fay weer op. Beide meiden vinden het oneerlijk hoe ze behandeld worden. Ik ben zo boos roept Fay terwijl de tranen weer over haar wangen rollen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 09:23

    Wg met die 2 kleuters, lekker bij pappie en mammie . Deze meiden moeten eerst maar volwassen worden. En los van elkaar komen. ..sterkte.

  2. Floris at 18:55

    Zucht…zit er nog iemand in dat huis die wel stabiel is ?
    Die meiden moeten zich niet zo laten opwinden door die haantjes en zeker GEEN
    relatie aangaan daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *