Er zijn nog meer frustraties rondom de tweeling Demi en Fay

Er zijn nog meer frustraties rondom de tweeling Demi en Fay

Na het centraal van vandaag waarin er een discussie ontstond tussen Demi, Fay en René over het computergebruik praat René met Karin en Chipp. Ook de tweeling uiten hun frustratie. René vindt de manier waarop de tweeling dingen zeggen vervelend. Karin en Chipp zijn het hiermee eens. Ik voel een air merkt René op. Ik krijg meteen de volle laag gaat hij verder. Volgens het drietal hebben Demi en Fay moeite met kritiek ontvangen. Chipp vindt ook nog eens dat er situaties gecreëerd worden door hoe mensen op elkaar reageren. Je moet ze gewoon een beetje hun gang laten gaan gaat hij verder. En neemt Jessie als voorbeeld. Volgens hem moet je niet alles wat de ondernemer zegt serieus nemen, hetzelfde geldt voor de tweeling voegt hij eraan toe. René is het hier niet mee eens. En vindt dat er strenger opgetreden moet worden tegen de mentaliteit van de meiden. Het kan ook anders benadrukt Karin toe. Ook zij durft de tweeling soms niet aan te spreken omdat ze geen zin heeft om de volle lading te krijgen. Jessie die net aan komt lopen, is het ermee eens dit. Ik kies regelmatig eieren voor mijn geld omdat ik geen zin heb in een conflict legt hij verder uit. Als je tegen de een iets zegt, krijg je van de ander antwoord gaat Karin verder. En dat is erg jammer…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *