Het centraal van 8 juni vol ruzie en discussie

Het centraal van 8 juni vol ruzie en discussie

Het centraal van 8 juni zit er weer op. De bewoners hebben van alles besproken. Maar het verliep chaotisch, er was veel ruzie en discussie. Hier lees je de belangrijkste besproken punten terug.

René opent het centraal met de financiën. Hij vertelt de groep dat ze op dit moment een omzet hebben van bijna 2.000 euro. Dit betekent dat de groep op dit moment nog in de plus staan. Dit komt voornamelijk door de goede markt die er is gedraaid. Na René neemt Cemal het woord om de groep streng toe te spreken. Hij vindt dat ze beter moeten omgaan met de bestellingen van hun klanten en daarom wil hij een nieuwe manier van werken introduceren. Een ieder die een product verkoopt gaat werken met pakbonnen. Zo moet de lijst met bestellingen op volgorde afgewerkt worden en wordt er voorkomen dat er bestellingen te laat verzonden worden. René voegt hieraan toe dat het klantencontact beter moet. En oppert als oplossing dat er één persoon is die het contact met de kanten zal onderhouden. Hier haakt Billy op in door te zeggen dat ze het contact met haar klanten graag zelf onderhoudt. Jessie is daarentegen wel enthousiast over het idee van René. Ook de boodschappen worden besproken. In de afgelopen week is het een paar keer fout gegaan, er bleken namelijk dingen niet besteld te zijn. De bewoners overleggen hoe dit beter kan en komen tot de conclusie dat er een scherpere controle moet zijn. Bij het binnenkomen van de boodschappen zullen één of twee mensen de persoonlijk boodschappenlijstjes erbij houden om zo de boodschappen te verdelen. Na de boodschappendiscussie heeft Cemal nog een bijzondere mededeling. Ik wil bij deze aangeven dat ik stop met de boodschappen. En vertelt dat de boodschappen het meest ondankbare werk wat er is. De groep begrijpt hem.

Het volgende punt zijn de evenementen. Beau neemt het woord en bespreekt de aankomende markt. Ook de Lip Sync Battle, Utopia Valley en de Amerikaanse avond worden besproken.Bij het bespreken van de Amerikaanse avond van Jeroen ontstaat er een kleine discussie. Jacco laat weten dat Jeroen wel wat meer hulp kan gebruiken. Volgens Billy moet Jeroen dit aangeven omdat niemand nu precies weet waar hij mee bezig is. Kevin vindt het jammer dat het lijkt alsof Jeroen er alleen voor staat. Jessie zegt op zijn beurt dat het aan Jeroen is om hulp te vragen, ook buiten het centraal om. Op naar het volgende discussiepunt, de computers. Deze computers worden zowel voor zakelijk als privédoeleinden gebruikt. René zegt dat de computerroosters die worden gemaakt vaak niet worden nageleefd. Als voorbeeld noemt hij de tweeling. Gisteren zaten zij tijdens zijn tijd achter de computer. Volgens René doen ze dit ook nog met een bepaalde attitude en dit vindt hij niet fijn. Cemal is het hiermee eens dit. Wederom ontstaat er een kleine discussie waarin vooral Fay zich aangevallen voelt.

Daarna vertelt Madilia dat de onderkant van het penthouse een sportschool en schoonheidssalon wordt. Hier zal zij samen met Karin arrangementen aanbieden. Karin legt de groep uit wat deze arrangementen precies inhouden. De groep reageert positief op dit nieuwe idee.  De tweeling vertelt de groep vervolgens dat ze problemen hebben met de gedenkkettinkjes die zij verkopen. De dame waarbij ze dit inkopen heeft besloten de samenwerking te beëindigen. De twee zijn nu hard opzoek naar een oplossing. Na de tweeling neemt weer Cemal het woord. Hij wil graag weten hoe het met de luifel zit. Jessie antwoordt dat de luifel deze week niet open is. Volgens Cemal is het een goed idee om een grote opening te houden. Na een lang centraal voor irritaties beëindigt Billy de vergadering en gaat de groep uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *