Romy is alle ruzies in Utopia zat

Romy is alle ruzies in Utopia zat

De relatiebreuk tussen Jessie en Billy heeft de afgelopen weken voor veel ruzies gezorgd. Omdat Billy en Jessie bevriend zijn met Romy vindt ze dit lastig. En heeft het gevoel dat ze tussen hen staat. Gisteren uitte ze dit bij Billy die aangaf dat ze zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ik begrijp dat Jessie ook jouw vriend is benadrukt ze.  Tijdens de bespreking belandde de tweeling en Cemal in een discussie. Ook hier heeft Romy een vervelend gevoel bij omdat de zij haar vriendinnen zijn en Cemal haar vriendje. Na het centraal besluit Romy haar Cemal apart te nemen om dit met hem te bespreken. Ik sta overal tussen merkt Romy op. Cemal begrijpt dit maar vindt het gedrag van de hen omtrent het gebruik van de computers niet oké. Volgens Romy hebben de meiden wel gelijk aangezien zij op de lijst van de computers stonden maar het gaat Cemal om hun houding. Geen ruzie meer maken he sluit Romy af. Cemal belooft dit niet meer te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *