Fay en Demi zijn woedend op René

Fay en Demi zijn woedend op René

In de vergadering van vandaag is aangekaart dat de tweeling de laatste dagen erg veel gebruik hebben gemaakt van de computers, ook als er andere mensen op het schema stonden. Vooral René was geïrriteerd door de houding van de twee. Volgens hem was hij gisteren aan de beurt maar bleven de twee met een arrogante houding achter de computer zitten, waardoor hij zijn werk niet kon doen. Demi en Fay reageerden al fel in het centraal maar daarna barst de bom pas echt. Boos bespreken de Demi en Fay wat er zojuist is gebeurd. Ze vinden het belachelijk dat ze worden aangesproken op hun computerwerk omdat zij geld verdienen met hun vlogs. Bovendien had René gewoon kunnen zeggen dat hij bij de computer had gewild, dan waren ze wel weggegaan. Wat een achterlijk gedoe! Hij heeft echt twee gezichten zegt Fay boos. Gisteren zei hij dat het prima was en vandaag krijgen we alle negativiteit over ons heen gaat ze verder. De twee gaan verder met het spuwen van hun irritaties. Als ook Billy naar buiten komt probeert ze de meiden te vertellen dat het computerschema leidend is in deze discussie. Wanneer iemand op het schema staat, mag hij de computer dus ook gebruiken. Maar de meiden blijven boos en vinden dat de bewoners hen niet telkens achteraf moeten aanspreken. Volgens Demi worden alle issues op hen afgereageerd, en daar zijn ze helemaal klaar mee. Ondertussen is ook René niet blij met het voorval. In de keuken uit hij zijn frustraties bij Chipp. Vanaf dat ze hier binnen zijn hebben ze de shotgun mentaliteit, ze eigenen zich alles toe zegt hij pissig. Hij is klaar met de arrogante houding van de zusjes en heeft absoluut geen zin in dit soort discussies. Ik ben bijna 40, kom op zeg besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:23

    Hebben ze geen schema hangen va de tijden dat iemand mag.
    En omdat iedereen daar de tweeling afkraakt waarom dan stemmen op Jeroen.
    Stem op de meiden als er een op de stoel zit en weg moet gaat de andere van zelf weg, ze kunnen nog niet eens zonder elkaar als de een naar de wc gaat gaat de andere het liefst mee.

  2. Jenny at 11:10

    Inderdaad zag ik Rene vertellen dat het zijn beurt was en hij achter de computer wilde, maar hij kreeg een grote mond terug dat ze nog niet klaar waren en hij moest wachten, waarna Rene weg liep. De meisjes en zeker Fay worden steeds brutaler, ben benieuwd hoelang de groep dit nog pikt. Ze zouden Fay wat waarschuwingsstemmen kunnen geven…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *