Chipp wil zijn persoonlijke doelen niet delen met de groep

Chipp wil zijn persoonlijke doelen niet delen met de groep

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia. Wat gebeurd(e) er deze ochtend allemaal in de mini samenleving van Nederland? Je leest het in deze samenvatting terug.

Kevin is vandaag de eerste bewoner die wakker is. Niet veel later volgen Karin, Jessie en Billy ook. Karin en Jessie beginnen de dag achter de computer waar ze aan het werk gaan. Ook Beau sluit hierbij aan. Als Chipp wakker is en in de woonkamer op de bank zit vraagt Jessie hem naar zijn doelen. Wat is je plan voor de komende periode?  Chipp wil hier liever geen antwoord opgeven omdat hij bang is dat als hij zijn doelen dan behaalt heeft, mensen zich gaan afvragen wat hij nog in Utopia doet. Maar volgens Jessie hoeft hij zich hier geen zorgen om te maken. Je kan altijd je doelen bijstellen benadrukt hij. Dan is het tijd om de dag officieel te beginnen. Romy, Chipp en Jeroen beginnen hun dag erg vrolijk, de twee ontvangen namelijk post. Enthousiast leest de Romy haar post zo nu en dan hardop voor. Jeroen leest rustig in zichzelf.Het lijkt allemaal positief te zijn. Rond 09:00 uur komen de bewoners bij elkaar voor een vergadering. Waar we zo nog op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jenny at 11:01

    Chipp en doelen, ha ha, tja ik denk lol trappen, feesten en drinken en achter de meisjes, leuke jongen, maar nog niet toe aan werken, dus ideaal voor hem een jaartje in Utopia, hij komt er wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *