Demi en Fay dekken het bed van Chipp op met een bijzondere reden

Demi en Fay dekken het bed van Chipp op met een bijzondere reden

Afgelopen avond gebeurde er nog meer in Utopia. Zo bedachten Demi en Fay in de bistro een plannetje.

De dames zijn allebei op date geweest met mede bewoner Chipp. Chipp koos uiteindelijk Fay voor een tweede vervolg date. Sinds dat moment hebben de twee het gezellig samen. Maar afgelopen zondag is er een bezoeker naar Fay toegekomen om haar te vertellen dat Chipp heeft gezegd liever een relatie met Demi te willen. Fay heeft dit meteen bij Chipp gecheckt en die beweert dat dit verhaal niet klopt. Toch hebben de twee en ook Romy zo hun twijfels. Daarom lijkt het Fay grappig om het dekbed van haar en Demi op het bed van Chipp te leggen om hem zo te laten kiezen wat hij nou echt wil. Samen met Billy en Romy vertrekt het groepje richting de slaapplek van Chipp om het dekbed te plaatsen. Nu is het afwachten tot Chipp het ziet. Wordt vervolgd! Hou de site dus in de gaten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:14

    Het word Chipp opgedrongen door de mede bewoners om met een van de twee wat te beginnen .
    Kan hij niet zelf zeggen nee ik wil er niet aan beginnen.
    En het zelfde met de mails over leuke jongens moet dat nu ze weten toch dat ze dar niet op visite mogen komen.
    Dat dat kind van Jessie nog mag komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *